Software voor elke ontwerper.

Koop uw permanente Vectorworks licentie. 

Haal meer uit jouw Vectorworks projecten.

Tuurlijk Vectorworks heeft Renderworks al in zich. Maar kies  voor 'Enscape of Twinmotion' om Renderingen en animaties naar een hoger niveau te brengen in combinatie met Vectorworks.

TWINMOTION (ook voor Vectorworks) (Windows en Mac)

Sinds 2021

Exporteer je 3D-model naar het Unreal Datasmith-formaat, en open het bestand rechtstreeks in Twinmotion of andere producten in de Unreal 3D Line-up.
EN wijzigingen later toegevoegd in Vectorworks kan gewoon upgedate worden in Twinmotion.
Twinmotion maakt ieder project een lust voor het oog. (Geweldig om mee te werken)

Enscape (ook voor Vectorworks) (Windows)

(Sinds 2020 geschikt voor Vectorworks)

Enscape is een van de krachtigste realtime renderoplossingen. Met de nieuwe update gebruik je Enscape en Vectorworks allebei in het Nederlands. Hou beide pakketten elk op hun eigen beeldscherm, en krijg live Enscape-feedback over elke ontwerpwijziging.
Nog mooier renderen en met geweldige VR binnen Vectorworks.

Vectorworks Service Select

Wij noemen het ook een Vectorworks Update contract

  1. Betaalt u een vast bedrag op jaarbasis
  2. Ontvangt u jaarlijks automatisch en zonder meerkosten uw upgrade naar de nieuwe versie.
  3. Profiteert u van gratis premium support
  4. Beschikbaarheid over exclusieve bibliotheken
  5. Gratis toegang tot de Vectorworks Gebruikersdagen.
  6. Kortingen op klassikale opleidingen
  7. Vectorworks Cloud Services van 20GB i.p.v. 2GB
  8. Uitzonderlijke promoties voor Service Select-leden
  9. Altijd up-to-date met de laatste beschikbare besturingssystemen
  10. Met Service Select kiest u voor continuïteit, altijd up-to-date en geen hoge kosten in één keer.

Vectorworks leren?

Wij bieden trainingen voor alle niveaus. Zowel groeps, online en maattrainingen.

Visualiseer uw ideeën snel en ga aan de slag met deze krachtige 3D-CAD software voor professionals. Start uw training vandaag nog en bekijk ons aanbod voor Vectorworks software.

Nieuw in Vectorworks

Iedere versie van Vectorworks wordt voorzien van nieuwe features. Bekijk hier de nieuw toegevoegde functionaliteiten van de huidige versie Vectorworks

Waarom Vectorworks voor de Architect?

Overtuig klanten en opdrachtgevers met fotorealistische panoramabeelden of dompel ze onder in het project met Virtual Reality. Met de gratis app Nomad en een optionele VR-bril maak je de ervaring nog indringender. Dankzij onze krachtige grafische tools heb je software als Photoshop™ of Illustrator™ niet meer nodig.

Werk je nog in 2D?
Maak je het 3D-model en de 2D-tekeningen nog apart van elkaar?
Vraagt de aannemer je om BIM-bestanden?
Dan is Vectorworks een geweldig pakket om hybride te tekenen (2D en 3D )

Stedelijke buitenruimtes van klein tot groot.

Vectorworks is technisch en grafisch sterk, in 2D én 3D. Het is de ideale software voor verbluffende presentaties en de perfecte partner voor wedstrijden. Met Virtual Reality en fotorealistische panorama's overtuig je elke opdrachtgever.

Met slechts enkele muisklikken zet je de inmeting om naar een terreinmodel. Pas het model op gevoel aan met Push-Pull, of gebruik tools als Talud of Nivellering als je specifieke maten en hoeken wilt. Vectorworks berekent automatisch het grondverzet. Bomen en planten worden met één klik op de juiste hoogte op het maaiveld geplaatst.

Leukste van Vectorworks is dat je een eigen stijl van tekenen kan ontwikkelen. Wij hebben meerdere hovenieren begeleid en elke hovenier ontwikkelt zijn eigen bomen en tuinteken stijl.

Als voorbeeld: 1 hovenier tekende altijd zijn eigen bomen met de hand. En deze bomen hebben we in Vectorworks ingeladen. Zodat zijn tekenstijl uniek is.

OpenBIM-voordeel met Solibri Direct

Wissel je Vectorworks-model één-op-één uit met Solibri Office. Wat je aanpast in Solibri wijzigt automatisch in Vectorworks, en omgekeerd. Handig, toch.

Uitgebreide bomencatalogus Van den Berk Boomkwekerijen

Als tuinontwerper, tuinarchitect of stedebouwkundige  ken je  het boek en de website van Van den Berk Boomkwekerijen. Beide staan vol nuttige data over bomen, al die info vind je nu ook terug in Vectorworks.

Satelliet Meubelen

Gebruik het hedendaagse meubilair van Satelliet Meubelen, de specialist in horeca- en projectmeubilair. Kies uit driehonderd unieke stoelen, banken, barkrukken en meer.

MET IEDEREEN SAMENWERKEN

Binnen het eigen kantoor kun je met verschillende teamleden tegelijk aan hetzelfde bestand werken. Uitwisselen met externe partners kan met een van de vele 2D- en 3D-bestandsformaten. Werk je met BIM-partners samen, dan gebruik je IFC en BCF voor OpenBIM of het Revit-bestandsformaat.
Iedereen weet dat Vectorworks de beste grafische kwaliteit levert van alle BIM-programma’s.

De beste manier om je BIM-model met anderen te delen is via OpenBIM. Met het bestandsformaat IFC en het aanvullende BCF bezorg je jouw projectinformatie aan de aannemer of de constructeur. Hun updates ontvang je vervolgens via hetzelfde bestandsformaat. De export en import garanderen een optimale uitwisseling met alle partners in het bouwproces.

Makkelijker samenwerken via de cloud

Gebruik de Vectorworks Cloud Services om tegelijk samen te werken aan hetzelfde project. Het voortdurend uitwisselen van verschillende projectversies is hiermee verleden tijd. Let op: alleen beschikbaar voor leden van Vectorworks Service Select.

Vlotter uitwisselen met Twinmotion

Exporteer je 3D-model naar het Unreal Datasmith-formaat, en open het bestand rechtstreeks in Twinmotion of andere producten in de Unreal 3D Line-up.

Kopieer zichtvensters

Kopieer zichtvensters van de ene Vectorworks-tekening naar de andere. Alle instellingen van het zichtvenster (klassen, annotaties en de bijsnijding) gaan mee - behalve de lagen.

QR-Codes

Genereer een QR-code voor elk soort cloud-bestand en geef dat door aan je klanten. Zij kunnen het bestand bekijken, zonder login. Dit werkt zowel op de Vectorworks Cloud als in de Nomad-app.

Over EnyaCAD

Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van specifieke en praktijkgerichte  trainingen voor groepen en zelfstandigen.

De doelgroep bestaat onder andere uit architectenbureaus, interieurbureaus, stedenbouwkundige bedrijven, tuinontwerpbureaus, standbouwers, meubelmakers, grafici en animatiespecialisten.

30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte trainingen op maat. U heeft baat bij kennis die u nodig heeft voor uw gewenste eindresultaat.

EnyaCAD is officieel Dealer van alle in deze site genoemde software. Deze software met de juiste kennis zorgt voor een prachtig en professioneel eindresultaat.

EnyaCAD verzorgt specifieke praktijkgerichte trainingen aan architecten en designers, productontwikkelaars etc. in  Vectorworks, SketchUp Pro en diverse render-software. 

Aanmelden voor nieuwsbrief en lees onze interessante blogs
Contact

Van Cittersstraat 44b
3022 LL Rotterdam

Tel. : 010 - 213 28 41

KvK: 243441083
BTW: NL  8137.07.134.B.01
IBAN: NL10ABNA547082223
BIC: ABNANL2A