Software voor elke ontwerper.

Koop (of verleng) uw SketchUp Subscription. 

EXTRA Pro licentie kopen

Zoek eerst einddatum van de al bestaande licentie op.
Geef bij bestelling het juiste mailadres door van uw al bestaande licentie daar wordt de extra licentie aan toegevoegd.
Zie extra info op: www.3dsoftwareshop.nl

Reken extra aantal dagen uit tot einddatum

EXTRA Studio lic. kopen

Zoek eerst einddatum van de al bestaande licentie op.
Geef bij bestelling het juiste mailadres door van uw al bestaande licentie daar wordt de extra licentie aan toegevoegd.
Zie extra info op: www.3dsoftwareshop.nl

Reken extra aantal dagen uit tot einddatum

Private server SketchUp Pro (Netwerk licentie)

Private Server-licentie – Jaarlijkse Server licentie met minimale afname van 5 licenties.

Zie extra info op: www.3dsoftwareshop.nl

Private Server Licenties

Superhandige SketchUp Plug-Ins  

Maakt het tekenen eenvoudiger

Skatter is de slimme plug-in voor objectverspreiding in SketchUp. SketchUp heeft het normaal gesproken zwaar wanneer een scene veel objecten bevat (bv. bomen en vegetatie), maar met Skatter is dat nu verleden tijd en besparen we veel tijd.

  • Bibliotheek
  • Parametrisch
  • RandomnessSkatter werkt  op een Windows EN Mac computer. 
 Koop Skatter

Laubwerks 3D-PLANTEN VOOR (landschaps-tuin-) ARCHITECTEN
Laubwerk biedt gebruiksvriendelijke software-uitbreidingen voor (landschaps-tuin-) architecten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D-planten.

Kits variëren van loofbomen tot sparren en struiken en palmbomen.
In onze webshop kan je meerdere kits aanschaffen

Koop Laubwerk 

Skimp is DE ultrasnelle import en polygoon vereenvoudigingstool met behoud van het originele uiterlijk van het model, maar wel met minder “faces”.

Selecteer een willekeurig aantal groepen en componenten in jouw SketchUp-model en Skimp kan ze binnen enkele seconden optimaliseren en vereenvoudigen met minder SketchUp vlakken.

Koop Skimp

Sketchup Pro leren?

Wij bieden trainingen voor alle niveaus. Zowel Klassikale, online en maattrainingen.

Visualiseer uw ideeën snel en ga aan de slag met deze krachtige 3D-modelleringssoftware voor professionals. Start uw training vandaag nog en bekijk ons aanbod voor dit software pakket.

  1. Beschikbaar op Chrome, Firefox, Edge en Safari
  2. Beschikbaar op Oculus, HTC Vive, Windows Mixed Reality en HoloLens
  3. Meer informatie over de extra functies van SketchUp Studio
  4.  Inbegrepen bij een geldige Maintenance. Bekijk actuele prijzen.
  5. Upgrade naar Business te koop via connect.trimble.com

Nieuw in Sketchup Pro 2023

Iedere versie van Sketchup Pro wordt voorzien van nieuwe features. Bekijk hier de nieuw toegevoegde functionaliteiten van de huidige versie SketchUp Pro.

Versnel uw ontwerptijd

Volbreng meer werk in minder tijd met SketchUp Pro 2022. Vind tools of extensies in een handomdraai met een gloednieuwe zoekfunctie,

Voor meer ervaren gebruikers zal dit helpen de hoeveelheid waardevolle schermruimte die aan werkbalken wordt besteed te verminderen - we weten dat elke vierkante centimeter kostbaar is! In plaats van bijvoorbeeld alle zeven Joint Push / Pull-werkbalkpictogrammen weer te geven, kunt u nu eenvoudig zoeken naar 'Joint Push / Pull', en voila, alle opdrachten die aan de extensie zijn gekoppeld, verschijnen.

 Lasso-tool 


Maak kennis met  de Lasso Select-tool. Net als met het gereedschap Selecteren kunt u met het gereedschap Lasso selecteren aangepaste selectiegrenzen tekenen zonder de camera te heroriënteren. U kunt ook meerdere afzonderlijke selecties maken in één klik-sleepbewerking en entiteiten veel sneller selecteren . 

Dupliceren

Stamp stelt u in staat om meerdere kopieën van een object te maken, waarbij u elk met slechts een klik 'stempelt'. Deze tool is handig voor het op natuurlijke wijze verspreiden van objecten over een bepaald gebied. Zo kun je bijvoorbeeld snel schaalfiguren of andere entourage in een landschapsontwerp plaatsen. Het is ook handig bij het maken van meerdere kopieën langs één as met onregelmatige intervallen.

Tag

Stroomlijn de modelorganisatie met Tag, een nieuw hulpprogramma waarmee u op entiteiten of vooraf geselecteerde entiteiten kunt klikken om tags toe te passen. Met het gereedschap Taggen kunt u de modelorganisatie versnellen door objecten rechtstreeks in het modelleringsvenster te taggen, ongewenste tags snel op te ruimen en de rapportagegetrouwheid te verbeteren door de tagging van componentinstanties in bulk te wijzigen.

Freehand-tool

Freehand-tool is herontworpen. Met vloeiendere curve-entiteiten kunt u organisch getekende lijnen en Follow Me-extrusies maken met een meer natuurlijke variatie.

Direct na het tekenen van een curve kunt u de segmentatie van de curve stapsgewijs verlagen. SketchUp helpt u een handje door bij elke stap visuele feedback te geven.

Auto tekst:
Elimineer zoomvertraging met de nieuwe contextopdracht Zoomselectie. Nu kunt u naar het gewenste zoomniveau springen in een bepaalde selectie in LayOut, waardoor de kans op ongewenste vertragingen bij het inzoomen (of uitzoomen, als u te ver inzoomt!) wordt verlaagd. Dus ga je gang, zoom weg.

Scene

Met behulp van de nieuwe schakelaars voor gereedschappen 2-punts en 3-puntsboog kunt u nu snel een bestaande rand of boog plooiend opgeven en vergrendelen. Niet alleen is de raaklijn voorspelbaarder, maar het stelt u ook in staat om gebogen splines in een kortere tijd te maken. Tijdsbesparingen!

Als u veel architecturale scenes genereert om verschillende beelden te communiceren. Dit resulteert in het visueel moeten scannen van lange scènelijsten met gecodeerde namen. Tijdrovend, toch? Met Scene Search, een nieuw zoekfilter naast het tabblad Scènes, kunt u nu snel de gewenste scène identificeren en ernaartoe springen. Easy!

Wijzigingen

Er zijn een aantal opmerkelijke wijzigingen in het gedrag van het gereedschap in meetlint, classificator, positiestructuur en knopinfo voor directionele inferencing in SketchUp 2022.

Zoek en vervang tekst.

Er zijn verschillende manieren om snel tekst over meerdere pagina's in een LayOut-document te maken en te kopiëren. Maar het aanpassen van tekst over een heel document is altijd een beetje lastig geweest. U zult find & replace in layout geweldig vinden! Met Zoeken en vervangen zijn wijzigingen in tekst in een selectie, een pagina of een document een veel sneller proces.

Auto tekst:

LayOut staat in 2022 in de schijnwerpers. Met enorme autotekstupdates en find & replace helpt LayOut u sneller en efficiënter te werken dan ooit tevoren. 

Als aanvulling op onze bestaande <PageNumber> tag <PageCount> wordt het aantal pagina's weergegeven in een bereik dat u kunt definiëren. Met <PageCount>, kunnen gebruikers de startpagina (waar een bepaald bereik begint), tekenstijl en de laatste pagina van het bereik opgeven. Deze functie is handig bij het ontwikkelen van een index of inhoudsopgave aan het begin van uw LayOut-document.

Over EnyaCAD

Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van specifieke en praktijkgerichte  trainingen voor groepen en zelfstandigen.

De doelgroep bestaat onder andere uit architectenbureaus, interieurbureaus, stedenbouwkundige bedrijven, tuinontwerpbureaus, standbouwers, meubelmakers, grafici en animatiespecialisten.

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte trainingen op maat. U heeft baat bij kennis die u nodig heeft voor uw gewenste eindresultaat.

EnyaCAD is officieel Dealer van alle in deze site genoemde software. Deze software met de juiste kennis zorgt voor een prachtig en professioneel eindresultaat.

EnyaCAD verzorgt specifieke praktijkgerichte trainingen aan architecten en designers, productontwikkelaars etc. in  Vectorworks, SketchUp Pro en diverse render-software. 

Aanmelden voor nieuwsbrief en lees onze interessante blogs
Contact

Van Cittersstraat 44b
3022 LL Rotterdam

Tel. : 010 - 213 28 41

KvK: 243441083
BTW: NL  8137.07.134.B.01
IBAN: NL10ABNA547082223
BIC: ABNANL2A