Wij hebben alles wat je nodig hebt voor 3D visualisatie.

Bij EnyaCAD hebben we het.

Over EnyaCAD

Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van specifieke en praktijkgerichte  trainingen voor groepen en zelfstandigen.

De doelgroep bestaat onder andere uit architectenbureaus, interieurbureaus, stedenbouwkundige bedrijven, tuinontwerpbureaus, standbouwers, meubelmakers, grafici en animatiespecialisten.

De naam EnyaCAD staat voor ENergetic Youngminded Architects/Artists. Wij hebben veel energie en enthousiasme en willen dat graag uitdragen.

EnyaCAD staat onder leiding van ir. Nicoline van der Henst (directeur).

29 jaar ervaring

Meer dan 29 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte trainingen op maat.

Enyacad vindt de combinatie van praktische kennis van de diverse software pakketten een voorwaarde om een hoog kwaliteitsniveau te verkrijgen. Wij zullen u inspireren en leren om uw horizon te verruimen voor een nog mooier eindresultaat.

EnyaCAD is officieel Dealer van alle in deze site genoemde software. Deze software met de juiste kennis zorgt voor een prachtig en professioneel eindresultaat.

EnyaCAD verzorgt specifieke praktijkgerichte trainingen aan architecten en designers, productontwikkelaars etc. in  Vectorworks, SketchUp Pro en diverse render-software. 

Aanmelden voor nieuwsbrief en lees onze interessante blogs
Contact

Van Cittersstraat 44b
3022 LL Rotterdam

Tel. : 010 - 213 28 41

KvK: 243441083
BTW: NL  8137.07.134.B.01
IBAN: NL10ABNA547082223
BIC: ABNANL2A