De volgende generatie 3D Warehouse is ontwikkelt.
Win kostbare tijd met het vernieuwde 3D Warehouse

Veel SketchUp gebruikers keken hier al lang reikhalzend naar uit: 3D Warehouse heeft een grondige update gekregen!

3D Warehouse visueel aangepast.

lichte of donkere modus

3D warehouse 2

Ervaar 3D Modellen op een uniforme manier op desktop, mobiel en internet. Schakel tussen de lichte en donkere modus.

Voor: Eigen visuele weergave op internet. De donkere modus kan worden geactiveerd via Het pictogram Gebruikersprofiel > 3D Modellen-instellingen > Thema's > Donker thema inschakelen (schakelen) > Opslaan.

Na: Clean home experience, de zoekbalk wordt vooraan en in het midden geplaatst in de nieuwe 3DWareHouse. De donkere modus kan worden geactiveerd via het pictogram Gebruikersprofiel > Overschakelen naar donkere modus.

Images

Image Search

Met Image Search en Material Search sleep je eenvoudigweg een afbeelding naar de zoekbalk van 3D Warehouse en laat je warehouse de rest doen. Ook materialen zijn nu doorzoekbaar, fte filteren en direct te downloaden. Bovendien verkort je de tijd die je spendeert aan het zoeken naar realistische content met de vernieuwde user interface.

Materiaal

zoeken en downloaden

Materialen zijn altijd beschikbaar geweest in 3D Modellen als een set mappen die worden beheerd door SketchUp. Het alternatief was om een bestaand SketchUp-model in 3D Warehouse te vinden en te downloaden om de materialen eruit te halen. Met deze nieuwe lancering kunnen gebruikers nu eenvoudig specifieke materialen zoeken, ontdekken en downloaden, omdat ze nu zowel per model binnen 3D Warehouse kunnen worden opgezocht en te filteren zijn onder het tabblad Materiaal.

Materialen SketchUp

Materiaal verzamelingen

SKU materialen 3

Materiaal per meubel

Materialen SKU 2

Bijvoorbeeld Eiken, Teak

EnyaCAD verzorgt specifieke praktijkgerichte trainingen aan architecten en designers, productontwikkelaars etc. in  Vectorworks, SketchUp Pro en diverse render-software. 

Aanmelden voor nieuwsbrief en lees onze interessante blogs
Contact

Van Cittersstraat 44b
3022 LL Rotterdam

Tel. : 010 - 213 28 41

KvK: 243441083
BTW: NL  8137.07.134.B.01
IBAN: NL10ABNA547082223
BIC: ABNANL2A